Henua Nourishing Oil Cleanser

76,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100ml
Tuotenumero (Muu) Henua Nourishing Oil Cleanser

Tuotekuvaus

Henua Nourishing Oil Cleanser on ravitseva puhdistusöljy, joka poistaa iholta tehokkaasti meikin ja lian kuivattamatta ihoa. Puhdistusöljy koostuu korkealaatuisista, vitamiinipitoisista öljyistä, jotka vaalivat ihon kosteustasapainoa ja luonnollista suojavaippaa.


Kauraöljy Vitamiinipitoinen kauraöljy puhdistaa ja ravitsee herkkää ihoa, auttaen vähentämään mahdollisia tulehduksia ja ihoärsytystä. Sisältämiensä antioksidanttien ansiosta kauraöljy on myös vahvasti anti-age vaikutteinen ihon puhdistaja ja kosteuttaja.


Puolukansiemenöljy parantaa ihon kosteuspitoisuutta, elastisuutta sekä silottaa mahdollisia ryppyjä ja juonteita. Se sisältää paljon iholle hyödyllisiä rasvahappoja, jotka tukevat ihon kosteustasapainoa sitomalla kosteutta iholle ja vähentäen kosteuden liiallista haihtumista. Puolukansiemenöljy tunnettaan myös ihoa uudistavista ja kirkastavista vaikutuksistaan, minkä ansiosta se tukee erinomaisesti ihon tervettä hehkua.


Kauraöljyn ja puolukansiemenöljyn lisäksi Henua Nourishing Oil Cleanser -puhdistusöljy sisältää ihoa pehmentävää risiiniöljyä, ravitsevaa manteliöljyä ja kosteuttavaa jojobaöljyä.


Tuote poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti myös vedenkestävän silmä- ja huulimeikin.


Käyttö

Levitä n.1/2 rkl verran öljyä kuiville kasvoille kuivin käsin. Hiero rauhallisesti ja hellävaraisesti koko kasvoille, myös silmämeikin päälle. Poista öljy kasvopaperilla tai vanulapuilla, jonka jälkeen pyyhi kasvot lämpimällä vedellä kostutetun kasvopyyhkeen avulla. Ravistele pulloa enen käyttöä.


INCI

Ricinus communis (castor) seed oil*, helianthus annuus (sunflower) seed oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, avena sativa (oat) kernel oil, vaccinium vitis-ideae (lingonberry) seed oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, tocopherol.


*Luomuviljelty

100 % Luonnollista alkuperää

98% Raaka-aineista luomuviljeltyä

100% Vegan