Ajankohtaista

Verkkokaupasta lääkkeet vaivatta ja taatulla laadulla

Verkkokaupasta lääkkeet vaivatta ja taatulla laadulla

Pian on vierähtänyt ensimmäinen vuosi apteekkarina täyteen. Paljon on mahtunut hienoja hetkiä tähän ensimmäiseen vuoteen ja päivääkään ei ole tarvinnut katua Kauhavalle yrittäjäksi lähtemistä. Olemme järjestäneet monenlaisia hyväntekeväisyyskeräyksiä ja muita tempauksia sekä saaneet palkata lisää työntekijöitä. Upean työporukan ja mahtavien asiakkaiden ansiosta päivittäinen työ tuntuu huippumotivoivalta ja -hauskalta.


Olemme kehittäneet aktiivisesti apteekkimme palveluita. Koko ajan kaiken kehityksen keskellä on ollut kirkkaimpana mielessä apteekkimme tärkein tavoite – entistä tyytyväisempi asiakas.


Meillä on ollut myös ilo avata Kauhavan alueen ensimmäinen apteekkiverkkokauppa Ykkosapteekki.fi. Verkkokauppamme avulla asiakas voi halutessaan tilata nyt reseptilääkkeet ja muut apteekkituotteet vaivattomasti etänä vaikka kotisoffalta käsin. Toimitustavaksi voi valita noudon apteekista, kotiinkuljetuksen, noudon Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Nyt myös kauempana asuvat asiakkaat ovat muutaman klikkauksen päässä apteekistamme - Asiointi onnistuu helposti vaikka Utsjoelta käsin.


Haluamme verkkokaupassakin palvella asiakkaitamme taatulla laadulla – tilausten käsittely sekä lääkeneuvonta tapahtuu apteekkimme ammattilaisten toimesta. Käy testaamassa verkkokauppaamme ja anna palautetta meille siitä. Asiakaspalautteen avulla voimme jatkossakin kehittää palveluitamme.


Vierivä kivi ei sammaloidu. Vaikka yksi etappi verkkokaupan avaamisen myötä on saavutettu, etsimme jatkossakin aktiivisesti tapoja taata asiakkaillemme entistä parempaa ja monipuolisempaa palvelua.


Meille asiakas on tärkein.


apteekkari Mika Wallin, Ykkosapteekki.fi / Kauhavan Ykkösapteekki