Natusan by Johnsons Bedtime Shampoo 300 ml

3,85 €
12,83 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 300ml
Tuotenumero (Muu) 2153401

Markkinoija

McNeil / JNTL Consumer Health (Finland) Oy

Mieto vauvashampoo rauhoittavalla NaturalCalm™-tuoksulla hiusten ja päänahan hellävaraiseen puhdistukseen. Täydellinen iltarutiiniin. Yhtä mieto silmille kuin vesi. Suositellaan 1-vuotiaasta alkaen.



Käyttötarkoitus:

Mieto vauvashampoo rauhoittavalle NaturalCalm™-tuoksulla hiusten ja päänahan hellävaraiseen puhdistukseen. Täydellinen iltarutiiniin. Huuhtoutuu helposti pois runsaalla vaahdolla. Jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. NO MORE TEARS® -koostumus on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi. Koostumus on kehitetty minimoimaan allergiariski. Ei sisällä sulfaatteja eikä väriaineita. Suositellaan 1-vuotiaasta alkaen.
Anna lapsellesi ihana iltakylpy Bedtime Bath -kylpysaippuallamme osana iltarutiinia. Hiero pieni määrä Bedtime-pesunestettä lapsen iholle hellävaraisin liikkein ja huuhtele huolellisesti. Hiero sitten ihoa hellävaraisesti Bedtime Oil -hoitoöljyllä. Säännöllinen nukkumaanmenorutiini voi auttaa lasta nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan pidempään.

Kastele lapsen hiukset lämpimällä vedellä, vaahdota shampoo hellävaraisesti ja huuhtele huolellisesti.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön.


Ainesosaluettelo:

[PR-018627] Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Polyquaternium-10, Coconut Acid, Glycerin, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, PEG-80 Sorbitan Laurate, PEG-150 Distearate, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid, BHT, Sodium Benzoate, Parfum.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.