Sensodyne ProEmalj Junior hammastahna 50 ml

2,73 €
54,60 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2209286

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Sensodyne Proemalj Junior hammastahna on kehitetty erityisesti 6-12 vuotiaille lapsille ja se auttaa vahvistamaan hammaskiillettä, suojaamaan hampaita happoeroosiolta ja estämään reikiintymistä. Proemalj Junior hammastahnassa on 6-12 vuotiaille lapsille optimaalinen määrä fluoria, joka auttaa vahvistamaan ja suojaamaan hammaskiillettä.



Annostelu:

Harjaa hampaat kaksi kertaa, korkeintaan kolme kertaa päivässä. Vältä nielemistä ja sylje pois.


Käyttötarkoitus:

KÄYTÄ AINA OHJEEN MUKAAN. Harjaa hampaat kaksi kertaa, korkeintaan kolme kertaa päivässä. Vältä nielemistä ja sylje pois. Säilytä lasten ulottumattomissa. 6-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset: Käytä herneen kokoinen määrä hammastahnaa ja valvo harjausta, jotta lapsi nielisi tahnaa mahdollisimman vähän. Kysy neuvoa hammaslääkäriltä tai lääkäriltä, jos fluoria saadaan muista lähteistä. Lopeta käyttö, jos ilmenee ärsytystä. Jos suusi tai kasvosi turpoavat, kerro mahdollisimman pian hammaslääkärille tai lääkärille.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Aroma, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sucralose, Titanium Dioxide, Limonene, Sodium Hydroxide. Bevat natriumfluoride / Contient du fluorure de sodium / Enthält Natriumfluorid / Innehåller natriumfluorid (1450 ppm F- ).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.