ACTIVE LIVER 30 tabl

34,03 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivääellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30tabletti
Tuotenumero (Muu) 2109429

Markkinoija

New Nordic Oy

MAKSAN HYVINVOINTIIN JA RASVA-AINEENVAIHDUNTAAN Active Liver™ -tabletin ainesosat tukevat maksasi normaalia toimintaa, mikäli nautit liian paljon energiapitoisia ruoka-aineita ja juomia. Artisokka tukee sapen ja maksan päivittäistä toimintaa. Koliini tukee maksan normaalia toimintaa ja rasva-aineenvaihduntaa.



Annostelu:

1 tabletti vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tarkista yhteensopivuus lääkkeidesi kanssa lääkäriltä.


Käyttötarkoitus:

Maksan hyvinvointiin ja sen normaalin toiminnan tukemiseen


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.


Huomioitavaa:

Sisältää japanintataria ja maustekurkumaa.


Ainesosaluettelo:


Japanintataruute (Fallopia japonica Houtt.), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), latva-artisokanlehtiuute (Cynara scolymus L.)*, koliini (koliinivetytartraattina)*, maustekurkumauute (Curcuma longa L.), viiniköynnöksenlehtiuute (Vitis vinifera L.), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), paakkuuntumisenestoaine
(piidioksidi), stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa),
perunatärkkelys, mustapippuriuute (Piper nigrum L.).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.