Vitacell Ashwagandha 60 kapselia

15,93 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 9527996

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Ravintolisä Ashwagandha-uutekapseli Vitacell® Ashwagandha -kapselit sisältävät Ashwagandha-uutetta (Withania somnifera) 300 mg/kapseli. Monivaikutteisella ravintolisällä on tasapainottava vaikutus hyvinvointiin. Se vaikuttaa myönteisesti stressinsietokykyyn sekä muistiin ja vireyteen. Edesauttaa myös lihasten kasvua ja palautumista.



Annostelu:

1 kapseli 2 kertaa päivässä, annostuksen voi tarvittaessa nostaa 4 kapseliin päivässä.


Käyttötarkoitus:

Vitacell® Ashwagandha -kapselit sisältävät Ashwagandha-uutetta (Withania somnifera) 300 mg/kapseli. Monivaikutteisella ravintolisällä on tasapainottava vaikutus hyvinvointiin. Se vaikuttaa myönteisesti stressinsietokykyyn sekä muistiin ja vireyteen. Edesauttaa myös lihasten kasvua ja palautumista.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.


Huomioitavaa:

Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Ashwagandha-uute (Withania somnifera) (Intia), Kosteudensäilyttäjä hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori, kasviperäinen), Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.