Immufix + D3 30 kapselia

26,41 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30kapseli
Tuotenumero (Muu) 9527941

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Ravintolisä Betaglukaani - D3-vitamiinikapseli Immufix-kapselit sisältävät patentoitua, luonnollista Wellmune betaglukaania ja kasviperäistä D3-vitamiinia jäkälästä.



Annostelu:

1 kapseli päivässä nesteen kera n. 30 min. ennen ateriaa.


Käyttötarkoitus:

Immufix-kapselit sisältävät patentoitua, luonnollista WellmuneÒ betaglukaania ja kasviperäistä D3-vitamiinia jäkälästä. Leivontahiivan (Saccharomyces cerevisiae) soluseinämistä eristetty WellmuneÒ betaglukaani sisältää 75 % aktiivista beta-(1,3)(1,6)-glukaania. Se on tutkimusten perusteella erittäin tehokasta ja elimistö tunnistaa sen paremmin kuin muista lähteistä kuten kaurasta, ohrasta tai sienistä eristetyn betaglukaanin. D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään edistäen hyvää vastustuskykyä.


Huomioitavaa:

Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Patentoitu Wellmune® betaglukaani (ei-EU), Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi, Kolekalsiferoli jäkälästä, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.