Bodyflex Boswellia 60 kapselia

21,30 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 9527897

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Ravintolisä Boswellia serrata -uutekapseli Boswellia serrata -uutetta saadaan Boswellia-kasvisuvun puiden pihkasta. Käytetty kasvin osa on pihkahartsi, jolla on vuosituhansien käyttöhistoria intialaisessa perinnekäytössä mm. nivelten ja hengitysteiden hyvinvointiin.



Annostelu:

Annostus: 1 kapseli päivässä. Annostusta ei saa ylittää.


Käyttötarkoitus:

Bodyflex® Boswellia -ravintolisä sisältää AprèsFlex® Boswellia serrata -uutetta 100 mg/kapseli. AprèsFlex® on uuden sukupolven patentoitu uute, jonka vaikuttava aine asetyyli-11-keto-beta-boswelliinihappo eli AKBA on vakioitu. Tehokkaasti imeytyvän ja nopeasti vaikuttavan AprèsFlex®-uutteen sisältämät yhdisteet tukevat nivelten joustavuutta ja auttavat pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Bodyflex® Boswellia tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat voimakkaalle rasitukselle.


Huomioitavaa:

Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Boswellia serrata -uute (AprèsFlex®) (USA), Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.