Vitacell Kurkuma 40 tabl

20,30 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40tabletti
Tuotenumero (Muu) 9277232

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Kurkumauutetabletit Ravintolisä Monivaikuttuinen kurkuma koko elimistön hyvinvoinnille Sisältää patentoitua Meriva® kurkumauutetta: vahva, hyvin imeytyvä ja tehokas vaikutus Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen



Annostelu:

1 tabletti 2 kertaa päivässä.


Käyttötarkoitus:

Fysiologiset vaikutukset
Kurkuma (Curcuma longa L.) on jo vuosisatojen ajan tunnettu puhdistavana, ruoansulatusta edistävänä ja maksalle ja nivelille hyödyllisenä kasvina. Mausteissa ja ravintolisävalmisteissa kurkumasta käytetään juurakkoa, joka sisältää pääasiallisina vaikuttavina aineina kurkuminoideja (mm. kurkumiinia).
Vitacell® Kurkuma -ravintolisä sisältää korkealuokkaista hyvin imeytyvää Meriva®-kurkumauutetta, joka vaikuttaa monipuolisesti kehon hyvinvointiin.
Meriva®-kurkumauutteen patentoidun koostumuksen ja valmistusmenetelmän ansiosta kurkuminoidit imeytyvät siitä elimistön hyödyksi lähes 30 kertaa tehokkaammin ja pienemmällä annostuksella kuin tavallisista kurkumauutteista.
Suositeltu päiväannos 2 tablettia sisältää 1000 mg Meriva® kurkumauutevalmistetta, jossa on kurkuminoideja 200 mg.
Vitacell® Kurkuma ravintolisä sopii käytettäväksi tarvittaessa, kuuriluonteisesti tai pidempiaikaiseen käyttöön.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.


Ainesosaluettelo:

Meriva® kurkumauute (Curcuma longa L.), Paakkuuntumisenestoaineet E 460 ja E 421, Kantaja-aine E 322 (auringonkukasta), Happamuudensäätöaine E 330, Paakkuuntumisenestoaineet E 468 ja E 551, Pintakäsittelyaine E 470b



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.