Mulberry 60 TABL

25,92 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivääellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabletti
Tuotenumero (Muu) 2013100

Markkinoija

New Nordic Oy

Mulberry™ tabletit on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tukea verensokeritasapainon hallintaan sekä painonhallintaan. Tabletit perustuvat perinteiseen Japanilaiseen yrttiyhdistelmään. Mulperipuunlehtiuute sisältää luonnollista DNJ-entsyymiä (deoksinorjirimysiini), joka sitoo sokerimolekyylejä itseensä. Kun keho ei aina saa tarvittua energiaa ruoasta, se alkaa käyttää hyväkseen jo varastoitunutta energiaa ja paino alkaa pudota. VERENSOKERITASAPAINON HALLINTAAN *Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasapainoa. Mulperipuunlehtiuute edesauttaa tasapainottamaan elimistön hiilihydraattiaineenvaihduntaa.



Annostelu:

1 tabletti vesilasillisen kanssa 3 kertaa päivässä 15 minuuttia ennen ruokailua. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Käyttötarkoitus:

Painonhallintaan ja ruokailunjälkeisen verensokerin hallintaan. Mulperipuunlehtiuutteessa luonnollisesti esiintyvä DNJ-entsyymi sitoo syötyjä sokerimolekyylejä itseensä ja kuljettaa ne pois elimistöstä. Näin keho saa vähemmän energiaa ruoasta ja se joutuu käyttämään olemassa olevia energiavarastoja paremmin hyväksi.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville


Huomioitavaa:

Ei suositella diabeteslääkkeitä käyttäville.


Ainesosaluettelo:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kalsiumfosfaatit), mulperipuunlehtiuute (Morus alba L.)¹, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen
magnesiumsuolat), paakkuntumisenestoaine (piioksidi), kromi (kromipikolinaatti)¹.
¹ EU: n ulkopuolelta



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.