Multi-Gyn Actigel 50 ml

Tarjous
18,99 €
16,14 €
Tarjous voimassa 28.06.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 15,90 €
Säästät 2,85 €
322,80 € / LITER 379,80 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2150803

Markkinoija

Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company

bakteerivaginoosin (BV) ennaltaehkäisyyn ja hoitoon Vähentää epämiellyttävää hajua ja vuotoa lievittää välittömästi kutinaa ja ärsytystä Helpottaa heti emätinvaivoja Normalisoi emättimen bakteeritasapainon ja parantaa kudosten kuntoa Auttaa hiivatulehdusta vastaan On turvallinen ja luonnollinenAnnostelu:

Multi-Gyn ActiGeliä voi käyttää niin usein kuin haluaa, aina kun kärsii emätin vaivoista (kutinasta, arkuudesta, ärsytyksestä) tai kun haluaa ehkäistä niitä ennalta.
Bakteerivaginoosin (BV) ja siihen liittyvän epämiellyttävän vuodon ja hajun hoitoon: geeliä annostellaan emättimen runsaasti vähintään kaksi kertaa päivässä vähintään viiden päivän ajan.
Epämiellyttävän vuodon, hajun ja niihin liittyvien vaivojen sekä hiivatulehduksen ennaltaehkäisyyn riittää yksi hoitokerta joka kolmas päivä. Valmiste on tehokkaampi useammin käytettynä. Suositeltava käyttöajankohta on juuri ennen nukkumaanmenoa. Suojaamaton yhdyntä vaikuttaa emättimen happamuuteen (pH-arvoon). Käytä Multi-Gyn ActiGeliä 8 tunnin kuluessa yhdynnästä emättimen normaalin pH-tason palauttamiseksi ja haitallisten bakteerien ja pahan hajun välttämiseksi.
Emätinvaivoihin kuten kutinaan, ärsytykseen, ihon herkkyyteen, punoitukseen ja arkuuteen Multi-Gyn ActiGeliä käytetään runsaasti vähintään kerran päivässä, kunnes vaivat helpottavat.


Käyttötarkoitus:

ActiGel pohjautuu patentoituun 2QR-kompleksiin. Tämä luonnollinen aine on johdettu kasveista ja se koostuu bioaktiivisista polysakkarideista. Sillä on ainutlaatuinen kyky estää haitallisten bakteerien kiinnittymistä, ja siten se neutraloi nämä bakteerit tehokkaasti. Tämä luonnollinen estovaikutus on täysin turvallinen ja vaaraton, sillä se ei perustu myrkyllisiin aineisiin eikä koviin kemikaaleihin eikä sillä sen vuoksi ole kielteisiä sivuvaikutuksia.
Paitsi että Multi-Gyn ActiGel estää haitallisten mikrobien lisääntymistä, se myös tukee kudosten luontaista paranemisprosessia ja parantaa limakalvojen kuntoa. Se korjaa välittömästi emättimen happamuus tasapainon (pH-arvon). Multi-Gyn ActiGel stimuloi hyödyllisten maitohappobakteerien (laktobasillien) kehitystä ja luo siten optimaalisen, luonnollisen emätinflooran, joka ehkäisee ennalta useita vaivoja.


Raskaus ja imetys:

Tiedossa ei ole vasta-aiheita, joiden vuoksi Multi-Gyn ActiGeliä ei tulisi käyttää raskaus-ja imetysaikana.


Huomioitavaa:

Valmisteen käytön yhteydessä saattaa tuntua pistelyä. Se on normaalia, ja tunne häviää parissa minuutissa. Multi-Gyn ActiGel on täysin turvallinen tuote eikä sillä ole käyttörajoituksia. Sitä voidaan huoletta käyttää samanaikaisesti lääkkeiden kanssa. Multi-Gyn ActiGeliä käytettäessä yhden hoitojakson pituus tulee olla korkeintaan 30 vuorokautta.
Kun vaivat ovat itsepintaista tai toistuvia, käänny aina lääkärin puoleen.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.