Farmactive Silikonivaahtosidos 10x10 cm 10 kpl

29,41 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10kpl
Tuotenumero (Muu) 9528568

Markkinoija

Nutrielixir Oy

FARMACTIVE® PU FOAM SILICONE COMFORT on steriili monikerroksinen sidos, jossa ei ole reunoja (border) ja joka on tarkoitettu tehokkaaseen haavaeritteen hallintaan. Tuote on helposti mukautuva ja erittäin imukykyinen sidos haavaeritteen tehokkaaseen hallintaan. Sidoksen pehmeä silikonikerros asetetaan kosketuksiin vauriokohdan kanssa. Sidos on helppo poistaa vahingoittamatta haavaa ja perilesionaalista ihoa, mikä vähentää mahdollista kipua. Sidoksen silikonikontaktikerros tiivistää haavan reunat ja suojaa ihoa sivuttaisilta eritteen vuodoilta ja maseraatiolta. Tämä ilman reunoja oleva vaahtosidos on helppo leikata sopivan kokoiseksi vastaamaan erityisiä tarpeita, esimerkiksi ihovauriot kehon vaikeasti puhdistettavilla alueilla.



Annostelu:

Käyttohjeet
– puhdista haava tavanomaisten vakiomenetelmien mukaisesti
– kuivaa haavaa ympäröivä iho taputtelemalla aluetta kevyesti ennen sidoksen kiinnittämistä
– kiinnitä sidos sovittamalla ja muotoilemalla se haavaan siten, että sen reunat ylittävät haavan vähintään 2 cm. Kiinnitä paikoilleen siteen, putkisiteen tai kiinnelaastarin avulla.
– sidos voidaan irrottaa ja asettaa uudelleen paikalleen vaihtojen välillä haavan mahdollisen tarkastuksen helpottamiseksi säilyttäen samalla sen ominaisuudet, jotka takaavat sen hellävaraisen kiinnittymisen kuivaan ihoon
Sidoksen vaihdon tiheys
Sidos voi olla paikallaan enintään 7 päivää. Sidosten vaihtotiheydessä on kuitenkin otettava huomioon vaurion tila, sen eritetaso, haavapinta, käyttökohta ja potilaan yleistila.


Käyttötarkoitus:

Kohtalaisesti tai voimakkaasti erittävien haavojen hoito, kuten:
-painehaavat
-alaraajojen laskimohaavat
-diabeettiset jalkahaavat
-ihonsiirteet
-leikkauksen jälkeiset haavat


Huomioitavaa:

Kontraindikaatiot
Tuotetta ei suositella seuraavissa tapauksissa: kolmannen asteen palovammat, tulehtuneet haavat, voimakkaasti vuotavat haavat, kuivat haavat.
Varoitukset
Älä käytä tuotetta, jos on todistetusti herkistytty polyuretaani- tai silikonikomponenteille.
Kaikista lääkinnälliseen laitteeseen liittyvistä vakavista vaaratilanteista on ilmoitettava valmistajalle ja sen jäsenvaltion toimivaltaiselle viranomaiselle, jossa laite sijaitsee.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.