Farmactive SCHIUMA PU Vaahtosidos 17x17 cm 5 kpl

39,08 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 5kpl
Tuotenumero (Muu) 9528524

Markkinoija

Nutrielixir Oy

FARMACTIVE® PU FOAM on steriili sidos, joka koostuu hydrofiilisestä, imukykyisestä polyuretaanivaahdosta (PU), jota peittää polyuretaanikalvo, jota nesteet eivät pysty läpäisemään, mutta jonka kaasut läpäisevät.



Annostelu:

Käyttohjeet
1. puhdista haava tavanomaisten vakiomenetelmien mukaisesti
2. kuivaa haavaa ympäröivä iho taputtelemalla aluetta kevyesti ennen sidoksen kiinnittämistä
3. kiinnitä sidos sovittamalla ja muotoilemalla se haavaan siten, että sen reunat ylittävät haavan vähintään 2 cm
4. kiinnitä sidos sopivalla laitteella, jonka avulla se pysyy vaurion kohdalla (side, putkiside, kiinnelaastari jne.)
Sidoksen vaihdon tiheys
Kaikenlaiset sidokset voivat olla paikallaan keskimäärin 4–5 päivää ja enintään 7 päivää. Sidosten vaihtotiheydessä on kuitenkin otettava huomioon vaurion tila, sen eritetaso, haavapinta, käyttökohta ja potilaan yleistila.


Käyttötarkoitus:

Akuuttien ja kroonisten, kohtalaisesti tai voimakkaasti erittyvien, granulaatiovaiheessa olevien ihovaurioiden hoito, kuten:
-painehaavat
-alaraajojen haavat
-leikkauksen jälkeiset haavat
-diabeettiset jalkahaavat
-ihonsiirteen ottokohdat
Farmactive SCHIUMA PU Foam polyuretaanisidosta käytetään sellaisenaan puhdistetun haavan päällä. Sitä voidaan myös käyttää sekundäärisenä sidoksena esimerkiksi Farmactive NON ADERENTE silikoniverkon päällä.


Huomioitavaa:

Kontraindikaatiot
Tuotetta ei suositella seuraavissa tapauksissa: kolmannen asteen palovammat, tulehtuneet haavat, voimakkaasti vuotavat haavat, kuivat haavat.
Varoitukset
Jos sidosta on haavan erityispiirteistä johtuen vaikea irrottaa, vaikka siinä on liimautumista estävä kosketuskerros, se on yksinkertaisesti huuhdeltava steriilillä fysiologisella liuoksella.
Kaikista lääkinnälliseen laitteeseen liittyvistä vakavista vaaratilanteista on ilmoitettava valmistajalle ja sen jäsenvaltion toimivaltaiselle viranomaiselle, jossa laite sijaitsee.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.