PolyMem Silver Silicone Border 13x9 cm 5 kpl

64,48 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 5kpl
Tuotenumero (Muu) 9506667

Markkinoija

Steripolar Oy

PolyMem Silver Silicone Border on silikonikiinnitteinen, antimikrobinen sidos, joka sisältää pienhiukkasista hopeaa. Sitä käytetään vähän tai kohtalaisesti erittävien, tulehtuneiden haavojen hoitoon. Hellävarainen silikonireunus on helppokäyttöinen ja hellävarainen irrottaa. Sopii myös herkälle ja hauraalle iholle. Suihkunkestävä. Erinomainen eritteen hallinta Harvemmat sidosvaihdot Vähentää haavakipua, mustelmia ja turvotusta Nopeuttaa haavan paranemista Puhdistaa haavaa ja pitää sen kosteana Kaikki PolyMem haavasidokset sisältävät myrkyttömän haavanpuhdistajan. Sidoksen sisältämä glyseriini ennaltaehkäisee sidoksen tarttumista haavaan, näin vähentäen haavakipua. PolyMem haavasidosten on myös todettu vähentävän käytettäessä haavakipua myös hoidon aikana.



Huomioitavaa:

Vaihda sidos viimeistään 7-vuorokauden kuluttua tai kun haavaerite (jota pystyt seuraamaan sidoksen taustakalvoa tarkkailemalla) saavuttaa sidoksen reunat.
HUOM! Jotta PolyMemin vaikuttavat ainesosat pääsevät aktivoitumaan, sidoksen tulee olla kontaktissa haavapohjaan. Älä siis laita PolyMem-sidoksen ja haavan väliin muita tuotteita. Ainoa poikkeus tähän on PolyWic-syvähaavasidos, joka sisältää samat ainesosat.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.