PolyMem Silver haavasidos 10x10 cm 15 kpl

183,60 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivääellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 15kpl
Tuotenumero (Muu) 9506656

Markkinoija

Steripolar Oy

PolyMem Silver on pienhiukkasista hopeaa sisältävä antimikrobinen sidos. Sitä käytetään vähän tai kohtalaisesti erittävien, tulehtuneiden haavojen hoitoon. Vähentää haavakipua, mustelmia ja turvotusta Nopeuttaa haavan paranemista Puhdistaa haavaa ja pitää sen kosteana Kaikki PolyMem haavasidokset sisältävät myrkyttömän haavanpuhdistajan. Sidoksen sisältämä glyseriini ennaltaehkäisee sidoksen tarttumista haavaan, näin vähentäen haavakipua. PolyMem haavasidosten on myös todettu vähentävän käytettäessä haavakipua.



Huomioitavaa:

Varmista että tekstillinen puoli on poispäin haavalta.
Sidosten reunojen tulee ylittää haavareunat n. 1,5- 2 cm metriä. Voit leikata sidoksen sopivan kokoiseksi.
Älä koskaan peitä PolyMem Silver -sidoksen taustakalvoa kokonaan, sillä se estää ylimääräisen kosteuden haihtumisen haavalta ja voi johtaa haavan vettymiseen ja haavareunojen haurastumiseen. Kiinnitä sidos sen reunoita esim. haavakalvolla tai -teipillä tai kevyesti harsosidoksella / putkisidoksella.
Vaihda sidos viimeistään 7-vuorokauden kuluttua tai kun haavaerite (jota pystyt seuraamaan sidoksen taustakalvoa tarkkailemalla) saavuttaa sidoksen reunat.

HUOM! Jotta PolyMem Silver -sidoksen vaikuttavat ainesosat pääsevät aktivoitumaan, sidoksen tulee olla kontaktissa haavapohjaan. Älä siis laita PolyMem Silver -sidoksen ja haavan väliin muita tuotteita. Ainoa poikkeus tähän on PolyWic Silver -syvähaavasidos, joka sisältää samat ainesosat.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.