MINISUN MONIVITAMIINI VAHVA 120 TABL

Tarjous
21,90 €
18,61 €
Tarjous voimassa 28.06.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 18,61 €
Säästät 3,29 €
132,93 € / KILOGRAM 156,43 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabletti
Tuotenumero (Muu) 2108546

Markkinoija

Oy Verman Ab

Minisun monivitamiinit ovat helppo tapa turvata päivittäinen vitamiinien ja hivenaineiden saanti ympäri vuoden. Minisun Monivitamiini Vahva on suomalaisille suunniteltu aktiivisen ihmisen monivitamiinivalmiste, joka sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Minisun Monivitamiini Vahva sopii erityisesti aktiiviselle aikuisille, liikkujille, stressistä kärsiville ja ikääntyville. Yksi nieltävä tabletti päivässä riittää. Tuote on laktoositon, soijaton, liivatteeton, hiivaton ja maidoton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.Annostelu:

1 nieltävä tabletti päivässä


Käyttötarkoitus:

Monivitamiinivalmiste päivittäisen vitamiinien ja hivenaineiden saannin varmistamiseen aktiivisille aikuisille ja ikääntyville.


Raskaus ja imetys:

EI suositella raskaana oleville tai imettäville.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Kivennäisaineet (magnesium, kalsium, sinkki, jodi); vitamiinit (C, niasiini, E, pantoteenihappo, B6, riboflaviini, tiamiini, foolihappo, A, biotiini, D3, B12); täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti); maltodekstriini; mustikkauute; kiillotusaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa); muunnettu tärkkelys (maissista); paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahapot, piidioksidi, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat); ubikinoni (koentsyymi Q10).
Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.