Puhdas+ Quattro Magnesium 100 + 20 vegekaps

30,36 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120kapseli
Tuotenumero (Muu) 340932

Markkinoija

New Organics Oy

Puhdas+ Quattro Magnesium on 4-tehoinen, koska se sisältää neljää tehokasta magnesiumin muotoa. Puhdas+ Quattro magnesium kapselit sisältävät: Magnesiumtauraattia: tauraatti on erityisen hellä vatsalle ja sillä on todettu rauhoittavaa vaikutusta. Magnesiumtauraatti on magnesiummuoto, joka imeytyy tehokkaasti ja nopeasti. Magnesiummalaattia: malaatti on magnesiummuoto, joka imeytyy nopeasti. Se on erinomainen energiaa lisäävä magnesiummuoto. Moni saa apua magnesiummalaatista uupumukseen. Magnesiumsitraattia: yleisesti käytetty magnesiummuoto, joka toimii suurimmalla osalla ihmisistä. Hyvin imeytyvä magnesiummuoto. Magnesiumhydroksidi: merivedestä eristetty ja luonnollinen magnesiummuoto. Vatsaystävällinen ja hyvin imeytyvä.



Annostelu:

Aikuisille 1-3 kapselia vuorokaudessa.


Käyttötarkoitus:

Nivelille, lihaksille, luustolle.


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Magnesiumhydroksidi merivedestä, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, magnesiumsitraatti, magnesiumtauraatti, riisijauho, magnesiummalaatti.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. Ravintolisä.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.