WELLO2 CARE HENGITYSHARJOITUSLAITE 1 kpl

Tarjous
249,01 €
179,00 €
Tarjous voimassa 28.06.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 169,00 €
Säästät 70,01 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 2401644

Markkinoija

WellO2 Oy

WellO2 on kliinisesti tutkittu hengitysharjoituslaite, joka yhdistää sekä sisään- että uloshengityslihasten vastusharjoittelun ja lämpimän höyryhengittämisen. WellO2-harjoittelu tukee monipuolisesti hengitysterveyttä.Annostelu:

WellO2-laitteessa on portaattomasti säädettävä hengitysvastus, jonka ansiosta harjoittelusta hyötyy niin aloitteleva kuin kokeneempikin hengitysharjoittelija. Myös höyryn lämmön voi valita kolmesta lämpötilavaihtoehdosta oman tarpeen ja mieltymyksen mukaan.

WellO2-hengitysharjoituslaitteella voi harjoitella sekä suun että nenän kautta. Suun kautta harjoitellessa lämmin höyry ohjautuu tarkasti nielun alueelle, kun taas nenämaskin avulla harjoittelu kosteuttaa myös nenän limakalvoa, avaa tukkoista nenää sekä vahvistaa pieniä nenän ja nenänielun lihaksia.

Tuotepakkauksen mukana tuleva kattava käyttöohje tekee WellO2-laitteen käytöstä ja huollosta helppoa. Laitteen oman puhdistusohjelman sekä henkilökohtaisten suukappaleiden ansiosta WellO2-laitetta voi käyttää useampi henkilö.

WellO2-perusharjoitus:​

- Tee 1–10 ulos- ja sisäänhengitystä.​
- Pidä tauko ja toista 2–3 kertaa.​
- Tee harjoitus 1–2 kertaa päivässä (harjoittelulle ei ole ylärajaa).


Käyttötarkoitus:

WellO2 on kliinisesti tutkittu hengitysharjoituslaite, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla sekä sisään- että uloshengityslihasten vastusharjoittelun ja lämpimän höyryhengittämisen. WellO2-harjoittelu tukee monipuolisesti hengitysterveyttä vahvistamalla hengitystä sekä avaamalla ja puhdistamalla keuhkoja.

Lääkkeetön WellO2-hengitysharjoituslaite on suunniteltu helpottamaan hengitystäsi ja parantamaan jokapäiväistä hyvinvointiasi!

Näin WellO2 tukee hengitysterveyttä:

- Kehittää hengityslihasvoimaa tehokkaasti – jopa 20 % kuukaudessa!*
- Vähentää hengästymistä ja hengenahdistusta.
- Hoitaa ja kosteuttaa hengitysteiden limakalvoa.
- Vahvistaa elimistön luonnollista vastustuskykyä.
- Vähentää hengitystieärsytystä ja irrottaa limaa.
- Avaa nenää ja helpottaa hengittämistä.
- Auttaa äänen avaamisessa sekä huoltamisessa ja saa äänen kestämään pidempään.
- Syventää ja rauhoittaa hengitysrytmiä.
- Parantaa unen laatua ja palautumista.
- Vähentää kuorsausta.

WellO2-hengitysharjoituslaite on Suomessa suunniteltu tuote, jonka ovat kehittäneet terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja teknologian asiantuntijat. Edistyksellinen ratkaisu yhdistää uusimman tieteellisen tutkimuksen ja tekniset innovaatiot monipuoliseksi lääkkeettömäksi hengityshyvinvoinnin hoidon ja ylläpidon välineeksi.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.