Physiomer Menthol 20 ml

10,02 €
501,00 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20ml
Tuotenumero (Muu) 2149722

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Physiomer Menthol hypertoninen nenäsuihke, joka helpottaa nenän tukkoisuuttaAnnostelu:

Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille yksi suihke kumpaankin sieraimeen korkeintaan 6 kertaa päivässä. Keskustele lääkärin kanssa, jos nenäoireet jatkuvat yli 10 päivää. Käytettävä 6 kk kuluessa avaamisesta. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.
Käyttö:
1. Ravista pulloa.
2. Kallista pulloa toiselle sivulle ja paina suutinta alas kunnolla vähintään sekunnin ajan.Toista niin monta kertaa, että näet ensimmäisen suihkeen.
3. Pidä pää suorassa ja paina yksi suihkaus kumpaankin sieraimeen.
4. Niistä nenä.
5. Huuhtele suutin haalealla vedellä jokaisen käytön jälkeen ja kuivaa huolellisesti.
6. Käytä suihketta jopa 6 kertaa päivässä.
Lue tarkemmat ohjeet pakkausselosteesta.


Käyttötarkoitus:

Physiomer Menthol on luonnollinen tukkoisuutta vähentävä nenäsuihke, joka sisältää raikastavaa mentholia. Nenäsuihke lievittää nenän tukkoisuutta flunssan yhteydessä. Vaikutus alkaa 2 minuutissa, eikä se aiheuta riippuvuutta. Nenäsuihketta voi käyttää päivittäin (jopa 30 päivää), eikä se sisällä lääkeaineita, jotka supistavat limakalvoja. Physiomer Menthol sisältää eykalyptuksen ja myrtin eteerisiä öljyjä sekä ranttaminttu-uutetta, jotka puhdistavat ja antavat välittömästi raikastavan tunteen. Nenäsuihke sisältää myös runsaasti mineraaleja ja on turvallinen pitkäaikaisessa käytössä (jopa 30 päivää). Älä käytä raskauden ja imetyksen aikana. Sopii aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille. 2,2% suolaliuos. Physiomer Menthol nenäsuihke on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.


Ainesosaluettelo:

Hypertoninen merivesi 22 g/l, Eucalyptus globulus -puun eteerinen öljy, myrtin eteerinen öljy, luonnollinen rantaminttu-uute.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.