LaQ Pesu- ja epilointivaahto Natural Body Mousse Magnolia and Pink Pepper 100 g

11,29 €
112,90 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100g
Tuotenumero (Muu) 9522144

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Pesu- ja sheivausmousse 3 in 1. Vegaaninen. Tehokkaasti kosteuttava luonnollinen vartalomousse LaQ on ihanan kevyt ja valloittavan tuoksuinen vaahto jossa yhdistyy suihkugeeli ja sheivausvaahto. Voit myös käyttää sitä shampoona.



Annostelu:

Pesu: Levitä pieni määrä moussea ihollesi/hiuksillesi, vaahdota ja huuhtele.
Sheivaus: Levitä vaahto kostutetulle iholle, ajele karvat pois ja huuhtele.


Käyttötarkoitus:

Hellävarainen puhdistus ja sheivaus!

Tuote perustuu mietoihin puhdistaviin ainesosiin, joilla on luonnollisesti kosteuttava vaikutus. Luonnolliset ja vegaaniset ainesosat hemmottelevat ihoasi, vaikka se olisi erittäin herkkä. Poikkeuksellisen hellävaraisen koostumuksen ansiosta sheivausmoussea voidaan käyttää koko vartalon epilointiin, mukaan lukien intiimialueet. Mousse on erittäin mukava käyttää ja se on todella tehokas. Samoin - kuin kaikki muutkin LaQ tuotteet - se tuoksuu kauniilta.

Pesee, sheivaa ja syväkosteuttaa! Tehokkaasti kosteuttavassa puhdistus- ja sheivausmoussessa on kiehtova magnolian ja rosepippurin tuoksu.

Ihostasi huolehtivat erityisesti:
- magnolia-uute
- ruusunmarja-öljy
- panthenoli
- aloe-mehu
- riisi-uute
- hyaluronihappo

Täydellinen tuote matkalle mukaan.

Ei enää painavia pulloja tai minikokoisten pullojen ostamista matkatavaroihisi. Ei enää vuotavia pulloja matkalaukussasi.

Moussemme ei pelkästään vastaa kolmea tuotetta, vaan tiiviisti suljetussa purkissa se on erinomainen matkoille mukaan. Moussen koostumus estää vuodot, ja itse tuote on kevyt kuin pilvi.


Huomioitavaa:

Vältettävä aineen joutumista silmiin. Vain ulkoiseen käyttöön.


Ainesosaluettelo:

Glycerin, Aqua, Sorbitol, Sodium Lauroyl Isethionate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Isoamyl Laurate, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Magnolia Officinalis Flower Extract, Rosa Canina Fruit Oil, Schinus Terebinthifolius Seed Oil, Oryza Sativa Extract, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Cl 17200. Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.