LaQ Hyaluron seerumi 30 ml

20,59 €
686,33 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 9522507

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Intensiivisesti kosteuttava aktiivinen seerumi, joka ehkäisee ihon ikääntymistä. Vegaaninen. Miellyttävä, geelimäinen koostumus. Sopii täydellisesti käytettäväksi C- ja E-vitamiineja sisältävän LaQ Multi-Oil-seerumin kanssa. Riippumatta siitä, minkä tyyppinen iho sinulla on (myös herkkä), se kiinteytyy, tasoittuu ja kosteutuu intensiivisesti.



Annostelu:

Lisää pieni määrä suosikkivoiteeseesi tai yhdistä toiseen LaQ-seerumiin, joka on valittu ihosi tarpeiden mukaan - öljyinen (N6, N9) voidemainen (N1, N2, N4, N5).
Levitä muutama tippa seerumia puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Levitä sen jälkeen suosikkikasvovoidettasi tai -naamiota. Käytä aamulla ja/tai illalla.


Käyttötarkoitus:

Tällaista yhdistelmää sinun on vaikea löytää, sillä tuote sisältää kahdenlaisia ??hyaluronihappoja. Suurimolekyylinen hyaluronihappo on polysakkaridi, joka muodostaa herkän suojakalvon orvaskeden pinnalle, joka säilyttää kosteuden ja vähentää siten transepidermaalista vedenhukkaa. Tämä aine rauhoittaa ärsytystä sekä kosteuttaa ja kiinteyttää orvaskettä sen marraskeden tasolla. OLIGO-hyaluronihappo taas puolestaan on uuden sukupolven aine, jolle on ominaista pienin saavutettavissa oleva hiukkaskoko, joka varmistaa hyaluronihapon tehokkaan tunkeutumisen ihoon. Sillä on intensiivinen kosteuttava ja ikääntymistä ehkäisevä vaikutus lisäten kollageenikuitujen ja orvaskeden elastisuutta.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol. Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.