VAGISAN KOSTEUTTAVA EMÄTINVOIDE 50 G

Tarjous
23,66 €
20,11 €
Tarjous voimassa 28.06.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 19,90 €
Säästät 3,55 €
402,20 € / KILOGRAM 473,20 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50g
Tuotenumero (Muu) 2061224

Markkinoija

Dr. Wolff Finland Oy

Vagisan Kosteuttavan emätinvoiteen täyteläinen koostumus hoitaa emättimen ja ulkoisen intiimialueen kuivuudesta johtuvia vaivoja (kuivuudentunne, kirvely, kutina ja kivut sukupuoliyhteydessä, esim. estrogeenin puute vaihdevuosina). Vagisan kosteuttavaa emätinvoidetta voidaan käyttää myös liukastavana aineena sukupuoliyhteyden helpottamiseksi.Annostelu:

Voidetta käytetään kerran vuorokaudessa tai harvemmin (esim. 2–3 kertaa viikossa). Käyttötiheys on yksilöllinen ja riippuu oireista.


Käyttötarkoitus:

Vagisan kosteuttava emätinvoide on valkoinen, pehmeä voide, joka on kehitetty emättimen kuivuudesta johtuvien vaivojen hoitoon. Vagisan kosteuttava emätinvoide ei sisällä hormoneja (esim. estrogeeni) ja siksi sitä voi käyttää myös yhdessä hormonikorvaushoidon tai vuorotellen hormonipitoisten emätinvoiteiden tai emätinpuikkojen kanssa. Maitohapon ansiosta voiteen pH-arvo on 4,5 – näin Vagisan kosteuttava emätinvoide edistää emättimen luonnollisen pH-arvon säilymistä.
Vagisan kosteuttava emätinvoide lievittää emättimen kuivuudesta johtuvia vaivoja kahden eri tekijän ansiosta:
Voiteen vesipitoisuus on suuri, minkä ansiosta se kosteuttaa emättimen ja ulkoisen intiimialueen.
Hoitavat lipidit (rasvat) pitävät ihon kimmoisana.

Vagisan kosteuttavan emätinvoiteen säännöllinen käyttö voi auttaa ehkäisemään emättimen ja ulkoisen intiimialueen ärtymistä ja niiden tulehtumista. Voidetta voi tarvittaessa levittää ennen sukupuoliyhteyttä.


Raskaus ja imetys:

Voidetta voidaan käyttää myös raskauden ja imettämisen aikana. Raskauden aikana käyttö ilman asetinta. Voidetta ei saa käyttää välittömästi synnytyksen jälkeen.


Huomioitavaa:

Raskautta toivottaessa Vagisan kosteuttavan emätinvoiteen käyttöä ei tarvitse lopettaa, sillä se ei heikennä siittiöiden liikkuvuutta.
Varovaisuuden vuoksi voidetta ei pitäisi käyttää yhdessä kondomien tai pessaarien kanssa, sillä Vagisan kosteuttava emätinvoide saattaa heikentää kondomin repäisylujuutta.


Ainesosaluettelo:

Vesi, Bentsyylialkoholi, Setearyylialkoholi, Setyylipalmitaatti, Maitohappo, Oktyylidodekanoli, Polysorbaatti 60, Natriumlaktaatti, SorbitaanistearaattiTutustu huolella pakkausselosteeseen.