Nutridrink Compact Protein säästöpakkaus iso 96 pulloa (Ilmoita tilauksen lisätiedoissa minkä maun haluat)

199,00 €
199,00 € / kpl

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 96 x 125 ml
Tuotenumero (Muu) Nutridrink Compact Protein iso 96 pulloa

Ilmoita tilauksen lisätiedoissa minkä maun haluat

Makuvaihtoehtoja on mansikka, marjaisa, banaani, mokka, neutraali, vanilja ja persikka-mango. Voit myös yhdistää säästöpakkaustilauksessa eri makuja.


Mikä on Nutridrink?

Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa oleva pirtelömäinen täydennysravintojuoma. Nutridrink on pakattu pieneen 125ml pulloon, jonka jaksaa juoda kerralla, vaikka ruokahalu olisi huono. 125 ml sisältää energiaa 300 kcal, proteiineja 18 g ja kuituja 0g.


Miksi Nutridrinkiä käytetään?

Nutridrink auttaa varmistamaan, että ruokavaliossa on riittävästi proteiinia. Proteiinit ovat tärkeitä ravintoaineita, joita tarvitaan ruokavaliosta lihasmassan ylläpitämiseksi sekä proteiinin aiheuttamien puutostilasairauksien välttämiseksi.

Proteiinin saantisuositus painokiloa kohden on 1,1–1,3 g/kg 18–64 vuotiaille ja 1,2–1,4 g/kg 65 vuotta täyttäneille. Tulehdukset, leikkaukset sekä luunmurtumat ja palovammat lisäävät proteiinin tarvetta. Esimerkiksi yli 65-vuotias 60 kg painava henkilö tarvitsee päivittäin 72–85 g proteiinia.

Runsasproteiiniset Nutridrinkit sisältävät proteiinia 18g, eli yhtä paljon kuin nämä ruoka-annokset:

  • 90g lihaa
  • 100g lohta
  • 2,5 kananmunaa


Kenelle Nutridrink sopii?

Nutridrink sopii lisäravinnoksi vanhuksille, joiden ruokahalu saattaa olla heikentynyt tai ruokaa ei aina muista syödä tarpeeksi monipuolisesti. Lisäksi Nutridrink sopii syöpäpotilaille, anorektikoille ja vajaaravitsemustilasta kärsiville sekä nesterajoitteisille tiiviin koostumuksensa ja pienen annoskoon ansiosta.

Nutridrinkiä suositellaan myös toipilaille. Sairastuessamme immuunijärjestelmämme polttaa paljon energiaa, sillä se taistelee infektiota vastaan. Riittävä ravinnonsaanti auttaa kehoa toipumaan infektiosta. Erityisesti sairastaessa on tärkeää turvata riittävä ravinnonsaanti, sillä näin voit parhaiten säilyttää voimasi ja energiatasosi. Sairastaessa väsymys, kipu tai huolet voivat heikentää ruokahaluasi. Suu saattaa kuivua tai makuaisti muuttua ja syöminen voi olla vaikeaa. 


Kuinka paljon Nutridrinkiä kannattaa juoda?

Nutridrinkiä käytetään lisäravintona 1-2 pulloa vuorokaudessa ellei lääkäri toisin määrää. Se maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Alle 7-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan.