Vetericyn+ Korvahuuhde kotihoitoon 89 ml

28,87 €
324,38 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 89ml
Tuotenumero (Muu) 337823

Markkinoija

Pia Pharma Oy

Antiseptinen korvahuuhde korvan alueen haavojen ja korvakäytävän puhdistukseen



Annostelu:

Täytä korvakäytävä korvahuuhteella 1-2 kertaa päivässä ja anna vaikuttaa 30 s ajan samalla korvakäytävää kevyesti hieroen. Käsittelyn jälkeen eläin useimmiten ravistaa päätään, jolloin korvakäytävästä nousseet eritteet ja ylimäärä huuhdetta pyyhitään esim. vanulapulla korvan näkyvältä osin. Jatka päivittäistä puhdistusta kunnes oireilu lakkaa tai eläinlääkärin erillisen ohjeen mukaan.
Tuote soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön yksilöillä, joilla on tehostettu korvien puhdistamisen tarve (esim. allergikot).
Tuotetta suositellaan käytettäväksi turkkiroduilla korvakäytävän antiseptiseen käsittelyyn ennen ja jälkeen karvojen nyppimistä korvakäytävästä tästä aiheutuvien ärsytysoireiden ennaltaehkäisemiseksi.
Vinkki: Erityisen vahamaisen korvaeritteen puhdistamiseksi tuote kannattaa lämmittää kädenlämpöiseksi vesihauteessa ennen käyttöä.


Käyttötarkoitus:

Vetericyn® antiseptinen korvahuuhde soveltuu korvan alueen haavojen ja ärtyneen korvakäytävän puhdistukseen. Vesipohjaiset korvahuuhteet ovat kudosystävällisiä, tahraamattomia, hajuttomia ja niitä voi turvallisesti käyttää myös haavautuneen korvakäytävän puhdistamiseen tai tilanteissa, joissa tärykalvo on vaurioitunut. Vetericyn -korvatuotteita voidaan käyttää kaikille eläinlajeille, myös eksoottisille eläimille ja pennuille. Varoaika 0 vrk.


Huomioitavaa:

Tuote soveltuu allergisille lemmikeille



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.