Widmer Extrait Liposomal 30 ml

47,27 €
1575,67 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 8221685

Markkinoija

Oy TransMeri Ab

Widmer Extrait Liposomal 30 ml Anti-ageing -tehohoito päivä- ja yökäyttöön Tarjoaa iholle tärkeitä ainesosia Toimii syvällä ihokerroksissa Hyaluronihappo kosteuttaa intensiivisesti Tukee solujen kasvua ja hidastaa ihon ikääntymistä Tekee ihosta nuorekkaan, kimmoisan ja sileän



Annostelu:

Extrait Liposomal -tehoseerumia käytetään päivittäin 1–2 kertaa päivässä ihon huolellisen puhdistuksen jälkeen, aina ennen päivä-tai yövoidetta. Yksi painallus riittää kasvojen hoitoon. Tarvittaessa voidaan kaulan ja dekolteen hoitoon käyttää lisäpainallusta. Extrait Liposomal elvyttää ja kosteuttaa ihoa. Se ei voi kuitenkaan koskaan voi korvata yö- ja päivävoidetta, jotka ovat välttämätön osa tehokasta ihonhoitoa.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Lecithin, Collagen Amino Acids, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tocopherol, Butylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pentylene Glycol, Carbomer, Coco-Glucoside, Sodium Hydroxide, Parfum, Linalyl Acetate, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Citronellol, Citrus Aurantium Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Geranyl Acetate, Acetyl Cedrene, Coumarin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. (FVN100018.0014)



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.