Eucerin HYALURON-FILLER Intensive Mask kangasnaamio 1 kpl

9,77 €
195,40 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 2151694

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Innovatiivinen anti aging -kasvonaamio Valmistettu bioselluloosasta: biohajoavasta luonnollista alkuperää olevasta materiaalista Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle Intensiivistä kolmitehoista kosteutusta kaikille ihotyypeille: 1 Silota 2 Kosteuta 3 Virkistä Anti aging -kasvonaamio kosteuttaa ihoa välittömästi. Pienet rypyt pehmenevät, ja iho näyttää ja tuntuu kasteenraikkaalta ja nuorekkaalta.



Annostelu:

Kuinka asettelet hyaluroninaamion kasvoille
1. Puhdista ja kuivaa kasvojen iho
2. Avaa ja taittele naamio auki
3. Naamiota suojaa sininen arkki molemmin puolin. Poista sininen arkki siltä puolelta, jota olet asettamassa ihoasi vasten
4. Asettele naamio tasaisesti kasvoille sormien avulla
5. Poista toinen sininen arkki
6. Jätä paikoilleen viideksi minuutiksi
7. Poista naamio varovasti iholta, heitä se roskiin ja hiero ihon pinnalle jäänyt seerumi ihoon

Vältä tuotteen joutumista silmiin.


Käyttötarkoitus:

Innovatiivinen kasvonaamio kosteuttaa ihoa ja häivyttää pieniä juonteita jo viidessä minuutissa

Hyaluron Intensive Mask -naamioon on imeytetty Eucerinin oma sekoitus pieni- ja suurimolekyylistä hyaluronihappoa. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa kosteustasapainoa ja silottaa pieniä juonteita ihon uloimmissa kerroksissa, kun taas pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka on molekyylikooltaan 40 kertaa pienempi1, tunkeutuu epidermiksen kerroksiin, joissa syvemmät rypyt saavat alkunsa.

Naamio itsessään on tehty bioselluloosasta, biohajoavasta, luonnollista alkuperää olevasta materiaalista, joka on helppo asetella kasvoille, sopii kasvonpiirteisiin ja pysyy paikoillaan ja tuntuu yhtä mukavalta kuin toinen iho.

Kosteuttavalla anti aging -naamiolla on vaikuttaessaan ihoa viilentävä vaikutus, se pehmentää pieniä juonteita ja jättää ihon kasteenraikkaan, säteilevän ja nuorekkaan näköiseksi ja tuntuiseksi.

Se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja voit käyttää sitä aina, kun iho näyttää stressaantuneelta tai väsyneeltä ja tarvitsee hieman lisää hoivaa.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.