Couvrance Eyebrow blond 1,19 g

18,45 €
18450,00 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1g
Tuotenumero (Muu) 9270676

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Avène Couvrance Eyebrow Corrector Pencil on hajustamaton, säilöntäaineeton ja parabeeniton kulmakynä. Sillä voidaan vahvistaa kulmakarvojen väriä ja piirtää kulmiin sopiva muoto. Kynää voidaan myös käyttää, jos ihossa on kulmakarvan kohdalla arpi, kulmakarvat puuttuvat kokonaan esim. sairaudesta tai lääkehoidosta johtuen tai kun kulmien muodon ja värin halutaan olevan huolitellut. Valitse kahdesta ruskean sävystä itsellesi sopivin vaihtoehto. Tuotteella on Allergia-, Iho-, ja Astmaliiton Allergiatunnus.



Käyttötarkoitus:

KÄYTTÖ
1. Mikäli kulmakarvasi puuttuvat kokonaan, huomioi seuraavat asiat ennen kulmakarvojen piirtämistä: Kulmakarva alkaa sieraimen ulkoreunan ja silmän sisäreunan muodostaman pystylinjan yläpuolelta. Kulmakarvan kaari sijoittuu sieraimen ulkoreunan ja silmän pupillin välisen vinon pystylinjan yläpuolelle. Kulmakarva loppuu sieraimen ulkoreunan ja silmän ulkoreunan välisen vinon pystylinjan yläpuolelle.
2. Mikäli kulmakarvasi ovat epätäydelliset tai puuttuvat kokonaan, valitse sopiva kulmakynän sävy ja toimi seuraavanlaisesti: Piirrä kulmakynällä pieniä lyhyitä viivoja kulmakarvojen joukkoon alhaalta ylöspäin tai, kulmakarvojen puuttuessa, niiden paikalle. Viimeistele kulmakynän toisessa päässä olevalla harjalla värin pehmentämiseksi ja luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.
Teroita kulmakynä säännöllisesti.


Ainesosaluettelo:

Blonde Eyebrow corrector pencil: ETHYLHEXYL ISOSTEARATE. NEOPENTYL GLYCOL DIETHYLHEXANOATE. COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX (CERA CARNAUBA). EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA). CERESIN. KAOLIN. NYLON-12. PARAFFIN. MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE. TOCOPHEROL. ASCORBYL PALMITATE. May contain (+/-): IRON OXIDES (CI 77491) (CI 77499) (CI 77492). MICA. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.