Möller Omega-3 Pikkukalat Colanmakuinen 45 KPL

15,59 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivääellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 45kpl
Tuotenumero (Muu) 2207876

Markkinoija

Orkla Care Oy

Möller Pikkukalat Cola sisältää omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja lasten luuston normaalille kehitykselle ja kasvulle välttämätöntä D-vitamiinia. Pikkukalat ovat pehmeitä ja pureskeltavia, ja niissä on hyvä colan maku. Ei lisättyä sokeria, makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Päiväannos lapsille 3-vuotiaasta alkaen ja aikuisille on 2 kpl. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.



Huomioitavaa:

Suositeltava vuorokausiannos lapsille 3-vuotiaasta alkaen ja aikuisille: 2 kpl. Pureskele Pikkukala ennen nielemistä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei alle 3-vuotiaille. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), tiivistetty kalaöljy, vesi, liivate (naudasta), happamuudensäätöaine (trinatriumsitraatti), hapettumisenestoaineet (omenahappo, askorbiinihappo), luontainen aromi (colanmaku), kolekalsiferoli (D3-vit.), väri (ammoniummenetelmän sokerikulööri).Sisältää makeutusaineita.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.