bertils Hemoglobiini tabl 60 fol

12,25 €
408,33 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60fol
Tuotenumero (Muu) 9509549

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Aminohappokelatoitua rautaa ja kuparia sekä B- ja C-vitamiineja sisältävä vatsaystävällinen ravintolisä.



Annostelu:

Annostus aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille: 1 tabletti 1-2 kertaa päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.


Käyttötarkoitus:

Uudistettu kotimainen bertil´s Hemoglobiini tarjoaa tukea veriarvoille. Se vahvistaa veren hemoglobiiniarvoja täydentämällä rautavarastoja ja lisäämällä samalla uusien punasolujen määrää.
Tabletit sisältävät vatsaystävällistä aminohappokelatoitua rautaa ja nyt runsaammin C- ja B-vitamiineja, jotka edistävät normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä auttavat vähentämään väsymystä. Kupari edistää raudan kuljetusta kehossa.
bertil`s Hemoglobiinin voit nauttia esimerkiksi kahvin, teen ja kalsiumvalmisteiden kanssa, sillä ruoan ainesosat eivät häiritse tämän rautavalmisteen imeytymistä.


Raskaus ja imetys:

Sopii odottaville ja imettäville äideille.


Huomioitavaa:

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Täyteaine selluloosajauhe, rautabisglysinaatti (USA), L-askorbiinihappo, sakeuttamisaine natriumalginaatti, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kuparibisglysinaatti, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti Quatrefolic®, metyylikobalamiini.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.