ACM Novophane Caps hiusravinne + kynnet 180 kaps

54,56 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 180kapseli
Tuotenumero (Muu) 9502509

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Tukee hiusten kasvua ja edistää kynsien pysymistä normaaleina. Ravitsee hiusjuuria. Sisältää hiusten ja kynsien terveydelle tärkeitä ainesosia, kuten biotiinia, vitamiineja, aminohappoja, hivenaineita ja peltokorteuutetta.



Annostelu:

Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä 3 kuukauden ajan. Kuurin voi uusia tarpeen mukaan. Tukihoitona voidaan tarvittaessa käyttää ACM Novophane -tuotelinjan hiustenlähtöhoitotuotteita.
Lisätietoa www.novophane.fi.


Käyttötarkoitus:

Biotiinia, vitamiineja, aminohappoja, hivenaineita ja peltokorteuutetta sisältävä ravintolisä hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Tuotteen erityinen koostumus edistää hiusten ja kynsien pysymistä terveinä ja kauniina. Tukee hiusten kasvua ja edistää kynsien pysymistä normaaleina. Ravitsee hiusjuuria.


Huomioitavaa:

Suositeltua päivittäistä annosta ei tule ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ravintoa eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Kystiini, metioniini, C: L-askorbiinihappo; magnesiumoksidi, peltokorteuute (Horsetail Herb Extract), B3: niasiini; rauta, L-arginiini, sinkkiglukonaatti, E: DL-alpha-tokoferyyliasetaatti; B5: D-pantotenaattikalsium; B2: riboflaviini; B6: pyridoksiinihydrokloridi; D-biotiini, kupariglukonaatti. Täyteaine: dikalsiumfosfaatti. Paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen mono-ja diglyseridejä.
Kapseli: gelatiini.
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.