Dexal Original sports drink orange 500 g

13,62 €
27,24 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivääellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 500g
Tuotenumero (Muu) 339435

Markkinoija

Oriola Finland Oy

Dexal Original Sports Drink on raikkaan appelsiinin makuinen urheilujuomajauhe neste- ja suolatasapainon ylläpitoon. Tuote on hiilihydraatti-elekrolyyttiliuos, joka ylläpitää suorituskykyä pitkäkestoisen harjoituksen aikana. Se auttaa korvaamaan fyysisen rasituksen aikana kehon menettämät nesteet ja tärkeimmät elektrolyytit ja parantaa veden imeytymistä. Liikuntasuorituksen aikana tapahtuvan hikoilun ja lihastyön seurauksena keho menettää runsaasti nestettä, elektrolyyttejä ja lihasten hiilihydraattivarastoja. Dexal Original urheilujuomajauhe auttaa täydentämään lihasten hiilihydraattivarastoja sen sisältämien nopeiden hiilihydraattien avulla. Näin voidaan välttää treenin aikainen väsyminen ja suorituskyvyn lasku. Urheilujuomajauheen elektrolyytit edistävät kehon nestetasapainoa ja sitä kautta suorituskykyä. Tuote sopii kaikkiin urheilulajeihin tukemaan maksimaalista suorituskykyä. Voidaan nauttia myös ennen suoritusta hiilihydraattivarastojen tankkaukseen tai suorituksen jälkeen pala



Annostelu:

Runsas ruokalusikallinen (30 ml tai 17,5 g) sekoitetaan 5 dl:aan vettä. Nautitaan fyysisen rasituksen tai runsaan hikoilun aikana ja jälkeen. Jauhe voidaan sekoittaa tarvittaessa myös suurempaan tai pienempään määrään vettä.


Käyttötarkoitus:

Ylläpitää suorituskykyä fyysisen rasituksen aikana ja auttaa palauttamaan neste- ja suolatasapainon.


Huomioitavaa:

Ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion tai terveellisten elämäntapojen korvikkeena. Sisältää makeutusainetta.


Ainesosaluettelo:

Dekstroosi, fruktoosi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kaliumsitraatti, maltodekstriini, natriumsitraatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, luontainen väri (betakaroteeni), luontaiset aromit (appelsiini, sitruuna, greippi), makeutusaine (asesulfaami-K).
Tuote pakataan tiloissa, missä käsitellään maito-, muna- ja viljatuotteita (gluteeni) ja pähkinöitä ja saattaa siksi sisältää jäämiä niistä.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.