Sana-Sol Mama monivitamiini 90 tabl

11,36 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivääellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90tabletti
Tuotenumero (Muu) 2171528

Markkinoija

Orkla Care Oy

Monivitamiini-kivennäisainetabletti. Ravintolisä. Sana-sol Mama sisältää täydellisesti sen, mitä elimistösi raskaus- ja imetysaikana tarvitsee. Sana-sol Mama –valmisteessa on 12 vitamiinia ja 9 kivennäisainetta, kuten kalsiumia, magnesiumia, D-vitamiinia ja foolihappoa. Sana-sol Mama ei sisällä A-vitamiinia. Aloita valmisteen käyttö jo raskautta suunnitellessasi ja jatka vielä imetysajan.



Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: 3 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä. Tabletit voidaan nauttia yhdellä aterialla tai jakaa usealle aterialle. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Käyttötarkoitus:

Ravintolisä.


Huomioitavaa:

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Ainesosat: Kivennäisaineet (kalsium, magnesium, sinkki, rauta, mangaani, kupari, kromi, jodi, seleeni), maltodekstriini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), vitamiinit (C-vitamiini, E-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, riboflaviini, tiamiini, foolihappo, K-vitamiini, biotiini, D-vitamiini (D3), B12-vitamiini), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sellakka, karnaubavaha), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väriaineet (titaanidioksidi, rautaoksidit ja -hydroksidit).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.