Concquer kosteusvoide käsille & jaloille rauhoittava 80 ml

18,26 €
228,25 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivääellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 80ml
Tuotenumero (Muu) 341841

Markkinoija

Accord Healthcare Oy

Concquer® Rauhoittava kosteusvoide käsille & jaloille kosteuttaa tehokkaasti käsien ja jalkojen kuivaa ja hilseilevää ihoa. Käytetään hyvinvoivan ihon ylläpitämiseksi erityisesti onkologisen hoidon jälkeen. Voide kosteuttaa ja parantaa ihon suojakerrosta sekä auttaa ehkäisemään kutinaa ja punoitusta. Tuote on pakattu kätevään 80 ml pumppupulloon.



Annostelu:

Käytä aamuin illoin. Hiero voidetta kevyesti käsiin ja jalkoihin saadaksesi pehmeän ja joustavan ihon.


Käyttötarkoitus:

Concquer® Rauhoittava kosteusvoide käsille & jaloille lievittää tulehtuneen ihon oireita rauhoittamalla ja kosteuttamalla samalla, kun se edistää uuden terveen ihon muodostumista.


Huomioitavaa:

Ulkoiseen käyttöön.
Ei tule käyttää rikkoutuneelle iholle. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosalle. Pese kädet hyvin ennen käyttöä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Aqua (Water), Urea, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Octyldodecanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Glycerin, Isododecane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Tocopherol, Lactic Acid, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Octyldodecyl Xyloside, Isopropyl Myristate, Pentylene Glycol, Sodium hydroxide, Alpha-glucan Oligosaccharide, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Xylose, Pyridoxine Hcl, Sodium Lactate, Disodium Edta, Parfum (Fragrance), Salicylic Acid.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.