Ainoa Rauta 100mg + C 100 kaps

22,75 €
239,47 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100kapseli
Tuotenumero (Muu) 9283018

Markkinoija

Fennogate Finland Oy

Vahva rautavalmiste, hyvin imeytyvä 2+ ferrosulfaatti-muoto, C-vitamiini ja hapon kestävä hitaasti liukeneva vatsaystävällinen kapseli. Hyvinvointia ilman turhia lisäaineita. Kotimaisen Ainoa-sarjan vitamiinit sekä lisäravinteet sopivat niin allergisille ja vegaaneille kuin erikoisruokavalioita noudattaville sekä lisäaineita karttaville. Pakkauksiin valitsimme öljyttömän kasvipohjaisen muovin, jonka hiilijalanjälki on negatiivinen eli pakkaukset sitovat ilmakehästä hiilidioksidia



Annostelu:

1 kapseli päivässä nesteen kera.


Käyttötarkoitus:

Lisääntynyt raudan tarve.


Raskaus ja imetys:

Ei tunneta haittavaikutuksia raskauteen tai imetykseen.


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

ferro(II)sulfaatti, vegekapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hyytelöimisaine (gellaanikumi)), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), L-askorbiinihappo.
Vatsaystävällinen kapseli. Ei sisällä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä-, väri-, aromi- tai makeutusaineita. Laktoositon, gluteeniton, soijaton. Sopii mm. vegaaneille ja FODMAP-ruokavalioon.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.