ELIVO RAUTA 25 MG B+C 60 TABL

13,46 €
269,20 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivääellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabletti
Tuotenumero (Muu) 2019222

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Pitkävaikutteinen ja vatsaystävällinen rauta-vitamiini-valmiste normaalien hemoglobiini- ja ferritiiniarvojen edistämiseen.



Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä, mieluiten ruokailun yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Käyttötarkoitus:

Pitkävaikutteinen ja vatsaystävällinen rauta-vitamiini-valmiste normaalien hemoglobiini- ja ferritiiniarvojen edistämiseen.
Sisältää vatsaystävällistä ferrofumaraattia ja runsaasti raudan imeytymistä edistävää C-vitamiinia sekä punasolujen muodostukseen tarvittavia B-vitamiineja.
Tuote on suunniteltu erityisesti herkkävatsaisille. Depottableteista rauta imeytyy hitaasti, jolloin se ei ärsytä ruuansulatuskanavan limakalvoa, kuten nopeasti vapautuva rauta saattaa usein tehdä.
Rauta ja C-vitamiini ovat samoissa depotrakeissa, jolloin C-vitamiini pitää raudan hyvin imeytyvässä ja hyödynnettävässä ferromuodossa (Fe2+).


Ainesosaluettelo:

Ainesosat: täyteaineet (E 460, E 464, E 468), L-askorbiinihappo, ferrofumaraatti (EU)¹), nikotiiniamidi, paakkuuntumisenestoaineet (E 470b, E 551), kalsium-D-pantotenaatti, väriaineet (E 171, E 172), glyseroli, syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.