Bio-Magnesium 150 tabl

19,49 €
144,37 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150tabletti
Tuotenumero (Muu) 9283502

Markkinoija

Oy Pharma Nord Ab

Bio-Magnesium™ - Hyvin imeytyvä ja luotettava magnesiumin lähde Sisältää kolmea eri magnesiumsuolaa, mikä tekee valmisteesta nopeasti liukenevan ja hyvin imeytyvän Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta Lisäksi edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaalina Valmistettu Tanskassa farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti



Annostelu:

1-2 tablettia päivässä aikuisille. Iltaisin suositellaan otettavaksi 1 tabletti ennen nukkumaan menoa, joko vesilasilliseen liuotettuna tai runsaan veden kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Käyttötarkoitus:

Monipuolinen magnesiumvalmiste. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sisältää kolmea eri magnesiumsuolaa: magnesiumkarbonaattia, magnesiumhydroksidia ja magnesiumasetaattia.


Huomioitavaa:

Sopii vegaaneille. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Magnesiumkarbonaatti, magnesiumhydroksidi, magnesiumasetaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (trikalsiumfosfaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (piidioksidi).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.