Fortini Compact multi fibre mansikka 4x125 ml

15,31 €
30,62 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 4 × 125ml
Tuotenumero (Muu) 2407229

Markkinoija

Danone Oy

Fortini Compact Multi Fibre on pirtelömäinen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti energiaa. Fortini on kliininen ravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa. Ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos olet huolissasi lapsesi ravinnonsaannista.



Annostelu:

Määrän ja annostelutiheyden päättää lääkäri tai ravitsemusterapeutti.


Käyttötarkoitus:

Fortini Compact Multi Fibreä voidaan käyttää lisäravintona sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Fortini Compact Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, joten se soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi 1–12-vuotiaille. Pakattu pieneen 125 ml pulloon, jonka jaksaa juoda helpommin, vaikka ruokahalu on huono. Keskustele aina ravitsemusterapeutin, lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin annat lapselle Fortinia.
Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Erityisesti neutraalinmakuinen sopii käytettäväksi myös ruoanvalmistuksessa. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Jos tuotteen juo suoraan pullosta, tulee tähteet heittää pois.


Huomioitavaa:

Ei suonensisäiseen käyttöön. Käytettävä lääkärin valvonnassa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi yli 1-vuotiaille lapsille. Pienille lapsille käytetään varoen yli neljä pulloa päivässä ravintokuitusisällön vuoksi. Ei sovellu galaktosemiasta kärsiville.


Ainesosaluettelo:

Vesi, glukoosisiirappi, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), lehmänmaitoproteiinit, ravintokuituja (inuliini, oligofruktoosi, arabikumi, soijapolysakkaridit, selluloosa, resistentti tärkkelys), sakkaroosi, emulgointiaine (soijalesitiini), kaliumsitraatti, dikaliumvetyfosfaatti, luontainen aromi (mansikka), magnesiumvetyfosfaatti, natriumkloridi, natriumsitraatti, kalsiumfosfaatti, koliinikloridi, natrium-L-askorbaatti, kaliumhydroksidi, tauriini, ferrolaktaatti, beetakaroteeni, sinkkisulfaatti, L-karnitiini, kupariglukonaatti, nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, tiamiinihydrokloridi, mangaanisulfaatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, natriumfluoridi, retinyyliasetaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, kolekalsiferoli, fytomenadioni, syanokobalamiini.
Vähälaktoosinen, gluteeniton, Halal.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.