LIDOPOSTERIN rektaalivoide 50 mg/g asetin 25 g

Lääke
15,50 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Vahvuus 50 mg/g
Pakkauksen koko 1 × 25g
Lääkemuoto rektaalivoide
Tuotenumero (VNR) 075653
Lääkekohde Tarkoitettu ihmisille

Myyntiluvan haltija

DR. KADE PHARMAZEUTISCHE FABRIK

Markkinoija

Aboutmeds Oy

Lidoposterin sisältää paikallisesti vaikuttavaa puudutusainetta, lidokaiinia. Sitä sitä käytetään peräaukon alueen paikallisten vaivojen, kuten esimerkiksi pukamista johtuvan kutinan ja kivun hoitoon. Estämällä kipua tuntevien, herkkien hermopäätteiden ärtyvyyttä lidokaiini rajoittaa paikallista kipuherkkyyttä.Lidokaiinin oireita lievittävä vaikutus alkaa nopeasti. Lidoposterin ei sisällä kortikosteroideja, sitä voidaan käyttää verta vuotaviin peräpukamiin ja haavaumiin sekä proktologisten tutkimusten yhteydessä kipuoireeseen. Käytetään 2-3 krt/vrk enintään 7 päivän ajan yhtäjaksoisesti.



Annostelu:

Käytetään 2-3 krt/vrk, mieluiten aamulla ja illalla ulostamisen jälkeen, enintään 7 päivää yhtäjaksoisesti. Peräaukon sisäistä annostelua varten valmiste sisältää asettimen. Peräaukon ulkopuoliselle limakalvolle tai ihoalueelle voide levitetään huolellisesti sormin levittäen. Yhdellä hoitokerralla käytetään vain pieni määrä (max. 2,5 grammaa) voidetta. Peräaukon sisäpuolista käyttöä varten jokaisessa voidepakkauksessa on mukana asetin, jossa on reijitetyt sivut. Asettimen avulla voidaan annostella riittävä määrä voidetta siten, että se levittyy tasaisesti peräaukkokanavaan ja sen läheiselle peräsuolen alueelle.


Käyttötarkoitus:

Peräaukon alueen paikallisten vaivojen, kuten esimerkiksi peräpukamista johtuvan kutinan ja kivun hoitoon.


Yleiset haittavaikutukset:

Kuten kaikki lääkkeet, tämäkin lääke voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Kaikki eivät kuitenkaan niitä saa.
Hyvin yleiset haittavaikutukset (voi esiintyä useammalla kuin yhdellä henkilöllä 10:stä): Kutina ja polttelu peräaukon alueella. Tämä voi johtua yliherkkyysreaktiosta (esim. kosketusallergia). Yleiset haittavaikutukset (voi esiintyä enintään yhdellä henkilöllä 10:stä): Ripuli.
Melko harvinaiset haittavaikutukset (voi esiintyä enintään yhdellä henkilöllä 100:sta): Epämukavuus ja punoitus peräaukon alueella.


Raskaus ja imetys:

Raskaana oleville tai imettäville vain lääkärin määräyksestä.


Huomioitavaa:

Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin käytät Lidoposterin -valmistetta, jos sinulla on sydän- tai verisuonisairaus (sydämen vajaatoiminta). Noudata suositeltua annostusta.
Ei alle 12-vuotiaille eikä <50 kg henkilöille.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.