SYSTEM4 2 BALANCING SHAMPOO KUIVA/HILSEILEVÄ 75 ML

8,53 €
113,73 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivääellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 2214807

Markkinoija

Tamro Oyj

Terapeuttinen shampoo kuivalle hiuspohjalle & värikäsittelyille hiuksille Rauhoittaa kuivan hiuspohjan kutinaa ja ärsytystä Poistaa hilsettä ja ehkäisee sen uudelleen muodostumista Suojaa hiusväriä haalistumiselta Lisää hiusten kiiltoa Hajusteeton Pullo valmistettu 100% kierrätetystä muovista Tehokas erikoisshampoo värikäsitellyille hiuksille ja kuivan hiuspohjan hoitoon. Vähentää hilsettä sekä rauhoittaa hiuspohjan kutinaa ja ärsytystä. Kehitetty erityisesti tukemaan hiuspohjan ja hiusten luonnollista kosteustasapainoa sekä suojaamaan hiusväriä. Sisältää salisyylihappoa, joka toimii ihoa kuorivana ainesosana. Climbazole ehkäisee hilseen muodostumista. Sopii päivittäiseen käyttöön



Annostelu:

Käyttö: Hierotaan kevyesti kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Huomio normaalishampoota pitempi vaikutusaika. Ei saa käyttää alle 3-vuotiaille lapsille.


Käyttötarkoitus:

Terapeuttinen shampoo kuivalle hiuspohjalle & värikäsittelyille hiuksille poistamaan hilsettä ja ehkäisemään sen muodostumista.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.