ACM Novophane Energizing shampoo hiuspohjaa ravitseva 200 ml

21,74 €
108,70 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 9266056

Markkinoija

Nutrielixir Oy

ACM Novophane Energizing 200 ml -shampoo on erinomainen tuote käytettäväksi hiustenlähdön hoitotuotteiden rinnalla. Sisältää 6 hiuksia ja hiuspohjaa stimuloivaa ja vahvistavaa vitamiinia. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja palauttaa niiden tuuheuden, vahvuuden ja elinvoiman. Stimuloi ohuita ja hauraita hiuksia sekä hiuspohjaa. Tätä shampoota voi käyttää joka päivä.



Annostelu:

Kostuta hiukset. Hiero shampoota päänahkaan hellävaraisesti ja anna vaikuttaa. Huuhtele hiukset 4-5 minuutin kuluttua perusteellisesti.
Lisätietoa www.novophane.fi.


Käyttötarkoitus:

ACM Novophane Energizing -shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja palauttaa niiden tuuheuden, vahvuuden ja elinvoiman. Stimuloi ohuita ja hauraita hiuksia sekä hiuspohjaa. Tätä shampoota voi käyttää joka päivä.
ACM Novophane Energizing hellävaraisena ja vitamiinipitoisena shampoona tukee tehokkaasti eri syistä johtuvan hiustenlähdön hoitoa. ACM Novophane Energizing -shampoota voi myös käyttää vuorotellen ACM Novophane hilseshampoiden kanssa.
ACM Novophane Energizing -shampoon pystyy huuhtomaan helposti pois. Shampoon käyttö helpottaa hiusten jatkohoitoa ja hiusten muotoilua.


Ainesosaluettelo:

Vesi, natriumlauryylisulfaatti, natriumkookosamfoasetaatti, glyseriini, natriumkloridi, niasiini (B3-vitamiini), pantenoli (B5-vitamiini), natriumaskorbaatti (C-vitamiini), tokoferoliasetaatti (E-vitamiini), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), biotiini (B7-vitamiini), fenoksietanoli, PPG-26-Buteth-26, guarhydroksipropyylitrimoniumkloridi, sitruunahappo, kloorifenesiini, polykvaternium-10, PEG-40 hydrogenoitu risiiniöljy, tetranatrium EDTA, propyleeniglykoli, natriumhydroksidi, BHT, parfyymi.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.